Select Page

PONEDELJEK, 27.1.2014
rezervni termin SREDA, 29.1.2014 ali ČETRTEK, 30.1.2014

 VSEBINA IN NAVODILA


SMUČANJE IN DESKANJE NA KRVAVCU

CENA:

 • 21,00€ vključuje smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja
 • 10,50€ vključuje avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja, velja za učence, ki imajo svojo smučarsko vozovnico.

Zbor za vse smučarje in deskanje je ob 7.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 7.30. Učenci smučajo in deskanje pod vodstvom smučarskih učiteljev od 8.30 do 13.40. Odhod avtobusa s parkirišča pod Krvavcem  je ob 14.15, povratek v Kranj ob 14.45.

Pred odhodom na smučanje morate poskrbeti za ustrezno pripravljene smuči in borde, smučarske čevlje morate spakirati v nahrbtnike, ker vstop v avtobus s smučarskimi čevlji ni dovoljen. Učenci morajo imeti obvezno smučarsko čelado. Pogoj za udeležbo na smučanju in deskanje je znanje paralelnega zavoja, za deskanje pa znanje vijuganja po srednje strmem terenu.

ZA SMUČARJE IN DESKARJE ZAČETNIKE TA VSEBINA ŠPORTNEGA DNE NI PRIMERNA.

 


ZIMSKI POHOD PLANICA – TAMAR

 CENA:

 • 6,00 € vključuje avtobusni prevoz.

Zbor za vse učence je ob 8.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.30. Hoja do koče v Tamarju bo trajala približno eno uro po zasneženi in mestoma rahlo poledeneli poti. Pohodniki naj bodo zato primerno obuti (v visoke čevlje z narezano gumo, čevlji z plastičnimi podplati niso primerni) in naj imajo s seboj tudi pohodne palice in nahrbtnike. V koči v Tamarju je možno kupiti čaj in hrano. Povratek avtobusa iz Planice  je ob 12.00, povratek v Kranj 0b 13.00.

 


POHOD S KRPLJAMI NA POKLJUKI

CENA:

 • 12,00 € vključuje avtobusni prevoz, najem krpelj in palic, vodenje izlet(v primeru zadostne količine snega v dolini, bomo krpljanje izvedli v okolici šole in bo cena 7,50 €

Zbor za vse učence je ob 8.00 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.15. Pohod bo trajal približno dve uri  po rahlo valovitem terenu Pokljuške planote.. Priporočajo se planinski čevlji ali škornji (ne skibucke), topla in zračna oblačila, rokavice in šal. Vodnik bo na začetku

predstavil krplje, njihovo uporabo in namestitev le teh na noge. V koloni se boste odpravili v navedeno smer izleta. Povratek avtobusa s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj 13.15.

 


TEK NA SMUČEH NA POKLJUKI

CENA:

 • 5,00€ vključuje avtobusni prevoz

Zbor za vse učence je ob 8.00 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.15. Na tek se lahko prijavijo učenci, ki imajo svojo tekaško opremo. Učenci, ki bi radi tekli, si lahko tekaško opremo sposodijo na šoli Center pri učiteljici Jani Sivec (v času njenega pouka) 3 dni pred odhodom na športni dan. Priporočajo se zračna in topla oblačila, kape, rokavice. Tek na smučeh bomo izvedli na tekaški progi na Pokljuki. Povratek s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj bo ob 13.15.

 


DRSANJE V POKRITI DVORANI NA BLEDU

CENA:

 • 6,40 € vključuje avtobusni prevoz, vstopnina

 

Zbor za vse drsalce je ob 9.00 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 9.15. Učenci drsajo od 10.00 do 12.00. Sposoja drsalk ni možna.  Povratek avtobusa v Kranj je ob 12.15, prihod v Kranj ob 13.00.

 


VODNE AKTIVNOSTI na pokritem olimpijskem bazenu v Kranju za učence 6. in 7.razreda

 CENA:

 • 5,00€ vsebuje vstopnino v bazen, sposoja rekvizitov vodenje aktivnosti.

Zbor za vse učence je ob 8.30 pred matično šolo, odhod peš na bazen ob 8.45. V bazenu se boste seznanili z vodnimi dejavnostmi: tek po preprogi, vaterpolo, košarka, tekmovanje s splavi, žoga hodi po vodi, prosto plavanje oziroma preverjanje znanja plavanja. Za dejavnost potrebujete kopalke, brisače, plavalne kape po potrebi, potrebno je znanje plavanja, za neplavalce dejavnost ni primerna. V bazenu boste od 9.00 do 11.30.

 


FITNES MEGA CENTER za 8. in 9. razred

CENA:

 • 3,00€ vsebuje vstopnino v fitnes

Zbor za se učence je 8.00 pred matično šolo, odhod peš do fitnesa ob 8.15, pričetek vadbe ob 9.00. Učenci potrebujejo športno opremo in čiste copate, brisačo in nekaj pijače. Vadba bo potekala v treh skupinah, ki se bodo po 45 minutah medsebojno zamenjale.

Vadba bo potekala 9.00 do 12.00. Po vadbi se boste peš odpravili do šole.


 

Prijavnico za športni dan obvezno oddajte do četrtka, 16.1.2014 športnemu pedagogu ali vodji športne dne.

 • Prihodi in odhodi šolskih avtobusov so pred in izpred matične šole.
 • Pred odhodom učenci in učitelji vzamejo malico v kuhinji,malica je skupna za vse učence. 
 • Plačilo po položnici! 
 • Po oddaji prijavnice športnim pedagogom spremembe prijav niso možne. 
 • Odsotnost od športnega dne je potrebno javiti vnaprej razredniku, drugače se obračuna cena športnega dne. Razrednike prosim, če ste pozorni na manjkajoče učence in morebitno odsotnost pravočasno opravičite. 
 • Cene športnega dne so okvirne, dokončna cena bo znana po končanem športnem dnevu in bo odvisna od števila udeležencev.                                                                             

 aktiv športne vzgoje:
Duša Jazbec