Regijsko tekmovanje kuharskih veščin s poudarkom na kulturni dediščini kraja- Radovljica 2014
V petek, 21.3.2014, se je šolska izbrana ekipa izbirnega predmeta Sodobna priprava hrane udeležila področnega kuharskega tekmovanja. S prikazanim kuharskim delom, postrežbo in seminarsko nalogo smo se uvrstili naprej v polfinale tekmovanja.
Izbrano šolsko ekipo so sestavljali:
Gea Bešter 7 c, Lara Pungerčar, 7. Č( izbran recept), Klara Kern, 7. C ( izbran recept), Anja Pavec 7. č, Nina Zupan, 7. č, Klara Filipaj-Trampuž, 7. c in Lara Osterman 7.c.
Za fotografiranje je posodila izvezen prt svoje babice (5 generacij v družini) Lara Grims, 7. č, pri oblikovanju seminarske naloge so še dodatno pomagali Anamarija Brankovič, 7. , Lara Grims, 7. č, Tomič Tjaša, 7. č,Aldin Mulalič,7. c in Gaber Jaklič, 7. č.
Iskreno čestitamo tekmovalcem in jim želimo uspešen preboj med najboljše v polfinalu, ostalim pa iskrena zahvala za njihov trud in delo.
Nekaj utrinkov s tekmovanja v slikah…….