Select Page

Šolska športna tekmovanja so v polnem teku. Objavljamo nekaj rezultatov, ki so jih dosegli naši učenci.

V začetku oktobra se je odvil že 6. Tek po mamutovih poteh, kjer se je ponovno izkazala HANA MAZI JAMNIK, ki je v svoji kategoriji dosegla 1. mesto. Žana Ciglič pa je v svoji kategoriji  dosegla odlično 6. mesto. Ostali učenci (Janez Kovač, Tim Oštir, Vid Košiček, Štefan Kovač, Jan Prezelj, Lovro Šarabon, Nana Žibert Rangus, Anja Merlak, Florjan Pušavec) so se v svojih kategorijah uvrstili od 11. mesta naprej. Vsem udeležencem čestitamo za uspešne nastope.

V novembru pa so se pričela tekmovanja tudi v ekipnih športih.

Najprej so imeli dečki letnik 2000 in mlajši predtekmovanje v malem nogometu in se v svoji skupini uvrstili na 3. mesto. S tem rezultatom se na žalost niso uvrstili na medobčinsko finalno tekmovanje. Našo šolo so zastopali (Blaž Jamšek, Martin Zahariev, Nik Perpar Zupan, Maks Lebar, Gal Stevanovič, Dejan Taskov, David Zec, David Naglič, David Čolič).

Sledilo je tekmovanje v košarki za dečke in deklice letnik 2000 in mlajš(i)-e. Deklice so se v svoji predtekmovalni  skupini medobčinskega prvenstva uvrstile na 3. mesto in s tem zaključile nadaljnje tekmovanje. Dečki pa so se v finalu medobčinskega prvenstva uvrstili na 2. mesto in se uvrstili na področno prvenstvo.

Vsem učenkam in učencem čestitamo za uspešno udeležbo in jim želimo veliko uspehov v nadaljnjem tekmovanju.

 

Aktiv športnih pedagogov