Select Page

Zasluge za odlično uvrstitev ekipe kuharjev Kranjski štrukeljčki iz OŠ Simona Jenka Kranj na Kuharskem tekmovanju KuhnaPaTo 2016 so imeli tudi lokalni dobavitelji hrane, ki so pripomogli z domačnostjo izdelka pričarati avtohtoni okus in izgled jedi.

To so:

Gostilna Kot- gospod Štefan Klinar- domača zaseka, domača kisla smetana- mlekarna Podjed

Mesarija Arvaj- gospa Ivica Arvaj- kranjske klobase

Kmetija Zlate- Praše- domača moka in ribana kaša

Kmetija Strupi-  Rupa- domače  mleko

Vse domače proizvode so donirali  kuharski ekipi za izvedbo tekmovanja.

Iskrena zahvala ekipi kuhinje na Matični šoli za pripravo  določenih živil  in   mentorici  učiteljici Ireni Pavlin za spremstvo in podporo ekipi na finalu kuharskega tekmovanja.

Še enkrat vsem in vsakemu posebej  hvala.                         Irena Hudobivnik