Select Page

Enodnevno nadstandardno smučanje Badkleinkirchheim in St.Oswald  za učence od 6.do 9.razreda.

 

SMUČIŠČE:   BADKLEINKIRCHHEIM in ST.OSWALD  Avstrija (Koroška)

DATUM:        SOBOTA, 4.2.2017

ODHOD:         7.00 iz Kranja OŠ Simona Jenka Matična šola

ZBOR :           6.45 pred Matično šolo

POVRATEK: ob 17.30 do18.00 uri v Kranj

CENA:            20 oseb – 53,83€
30 oseb – 44,78€
40 oseb – 40,76€

 

Cena vključuje: smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, cestnino in tunel,  smučarskega učitelja, zavarovanje. Cene so okvirne, dokončni obračun bo podan po izvedeni aktivnost glede na točno število udeležencev smučanja. Minimalno število prijavljenih je 20 oseb.

PLAČILO: po položnici v mesecu februarju

KER JE SMUČANJE V TUJINI , je obvezno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki je 2,39€/osebo za en dan pri zavarovalnici Triglav (uporaba helikopterja, bolnice, oskrba v bolnici v tujini…), v primeru nezgode ali poškodbe na smučišču. Lahko imate že sklenjeno svoje zavarovanje z asistenco v tujini pri kateri drugi zavarovalnici. To označite na prijavnici. Učenci morajo imeti s seboj dokazilo (kartico) o sklenjenem morebitnem zdravstvenem zavarovanju z asistenco.

Učenci morajo imeti s seboj OSEBNI DOKUMENT, zaradi kontrolnega pregleda na meji.

Smučanje bo trajalo 7 ur pod vodstvom smučarskih učiteljev. Vmes bomo naredili odmor za  kosilo ob 12.00 do 13.00 ure. Priporočamo, da imajo učenci s seboj nahrbtnik, v katerem je malica,  in nekaj denarja za topli obrok in pijačo (po želji). Prav tako učenci smučarske čevlje spakirajo v nahrbtnik. Predno se prijavite, PREGLEJTE SMUČARSKO OPREMO, po potrebi naredite servis smuči in pomerite smučarske čevlje.

ZA ZAČETNIKE PROGRAM NI PRIMEREN. Učenci morajo obvladati paralelni zavoj in terensko vožnjo po različno strmih in razgibanih terenih.

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE!

Izpolnjeno in podpisano prijavnica vrnite športnemu pedagogu ali razredniku do četrtka, 26.1.2017. Starši s podpisom jamčite, da bo vaš otrok na aktivnost prišel z ustrezno opremo in znanjem smučanja ter da boste ustrezen znesek pravočasno plačali.

 

Vodja programa:                                                           Ravnatelj:

Duša Jazbec                                                                   Ruda Planinšek