Select Page

Vsebina in navodila – sreda, 22.2.2017

 


SMUČANJE IN DESKANJE NA KRVAVCU

 

CENA:
– 21,90€ vključuje smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja
– 10,90€ vključuje avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja, velja za učence, ki imajo svojo smučarsko vozovnico. 

Zbor za vse smučarje in deskanje je ob 7.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 7.30. Učenci smučajo in deskanje pod vodstvom smučarskih učiteljev od 8.30 do 13.40. Odhod avtobusa s parkirišča pod Krvavcem  je ob 14.15, povratek v Kranj ob 14.45.

Pred odhodom na smučanje morate poskrbeti za ustrezno pripravljene smuči in borde, smučarske čevlje morate spakirati v nahrbtnike, ker vstop v avtobus s smučarskimi čevlji ni dovoljen. Učenci morajo imeti obvezno smučarsko čelado. Pogoj za udeležbo na smučanju in deskanje je znanje paralelnega zavoja, za deskanje pa znanje vijuganja po srednje strmem terenu.

 

ZA SMUČARJE IN DESKARJE ZAČETNIKE TA VSEBINA ŠPORTNEGA DNE NI PRIMERNA.

 


 

ZIMSKI POHOD PLANICA – TAMAR

 

CENA: 5,00 € vključuje avtobusni prevoz.

 

Zbor za vse učence je ob 8.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.30. Hoja do koče v Tamarju bo trajala približno eno uro po zasneženi in mestoma rahlo poledeneli poti. Pohodniki naj bodo zato primerno obuti (v visoke čevlje z narezano gumo, čevlji z plastičnimi podplati niso primerni) in naj imajo s seboj tudi pohodne palice in nahrbtnike. V koči v Tamarju je možno kupiti čaj in hrano. Povratek avtobusa iz Planice  je ob 12.00, povratek v Kranj 0b 13.00.

 


 

POHOD S KRPLJAMI IN IGRE NA SNEGU NA POKLJUKI

(prirejen biatlon)

 

CENA: 12,00 € vključuje avtobusni prevoz, najem krpelj in palic, vodenje izleta. V primeru zadostne količine snega v dolini, bomo krpljanje z igrami na snegu  izvedli v okolici šole in bo cena 7,00 €. Zbor za vse učence je ob 7.45 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.00. Pohod bo trajal približno tri ure  po rahlo valovitem terenu Pokljuške planote.. Priporočajo se planinski čevlji ali škornji (ne skibucke), topla in zračna oblačila, rokavice in šal. Vodnik bo na začetku predstavil krplje, njihovo uporabo in namestitev le teh na noge. V koloni se boste odpravili v navedeno smer izleta, vmes se bodo izvedle igre na snegu. Za izvedbo te dejavnosti se mora prijaviti najmanj 15 učencev, v nasprotnem primeru gredo prijavljeni učenci na krpljanje na pohod v Tamar.  Povratek avtobusa s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj 13.15.

 


 

TEK NA SMUČEH NA POKLJUKI

 

CENA: 8,00€ vključuje avtobusni prevoz in karto za vstop na tekaški poligon.

Zbor za vse učence je ob 7.45 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.00. Na tek se lahko prijavijo učenci, ki imajo svojo tekaško opremo. Učenci, ki bi radi tekli, si lahko tekaško opremo sposodijo na šoli Center pri učiteljici Jani Sivec (v času njenega pouka) 3 dni pred odhodom na športni dan. Možna je tudi sposoja tekaške opreme na Pokljuki, cena sposoje je 8,00€, vendar ti učenci ne plačajo karte. Priporočajo se zračna in topla oblačila, kape, rokavice. Tek na smučeh bomo izvedli na tekaški progi na Pokljuki. Povratek s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj bo ob 13.15.

 

Če bodo snežne razmere v dolini ugodne, bo tek na smučeh izveden v okolici šole in bo brezplačen.

 

Po časovni polovici dejavnosti se bodo tekači na smučeh in učenci s krpljami zamenjali

 


 

DRSANJE V DVORANI PODMEŽAKLJA NA JESENICAH 

 

CENA: 7,00 € vključuje avtobusni prevoz, vstopnina

Zbor za vse drsalce je ob 8.00 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.15. Učenci drsajo od 9.00 do 11.00. Sposoja drsalk ni možna.  Povratek avtobusa v Kranj je ob 11.30, prihod v Kranj ob 12.15.

 


 

AKTIVNO DOŽIVETJE S SANKANJEM NA KRVAVCU

 

CENA: 16,00€ vključuje avtobusni prevoz, prevoz z gondolo, nezgodno zavarovanje na napravah, organizacijo in vodenje programa aktivno doživetje.

Zbor za vse udeležence je ob 8.00 pred MŠ, odhod avtobusa ob 8.15. Program bo potekal od 9.00 do 12.30 ure in zajema pohod od zgornje postaje kabinske žičnice do Tihe doline (30 min. v eno smer), sankanje na urejenem sankaškem poligonu v Tihi dolini, po želji tudi Slackline in vožnja s tubami. Priporočajo se topla oblačila.

Povratek z gondolo v dolino bo ob 13.15. Povratek avtobusa s spodnje postaje gondole bo ob 13.45.

Prijavnico za športni dan obvezno oddajte do petek, 21.1.2017 športnemu pedagogu ali razredniku.

Prihodi in odhodi šolskih avtobusov so pred in izpred matične šole.

Pred odhodom učenci in učitelji vzamejo malico v kuhinji, malica je skupna za vse učence. 

Plačilo po položnici! 

Po oddaji prijavnice športnim pedagogom spremembe prijav niso možne. 

Odsotnost od športnega dne je potrebno javiti vnaprej razredniku, drugače se obračuna cena športnega dne. Razrednike prosim, če ste pozorni na manjkajoče učence in morebitno odsotnost pravočasno opravičite.

 

Cene športnega dne so okvirne, dokončna cena bo znana po končanem športnem dnevu in bo odvisna od števila udeležencev.

 

  Aktiv športne vzgoje:
Duša Jazbec