Select Page

Pouk v šolskem letu 2021/22 se bo na vseh enotah začel v sredo, 1. septembra 2021, za učence od 2. do 9. razreda ob 8.20 uri.

Prvi dan bo urnik prilagojen: 2. in 3. šolsko uro bodo vsi oddelki imeli oddelčno skupnost z razrednikom, nato bo sledil pouk po urniku, razen izbirnih predmetov.

Učenci naj imajo s seboj šolske copate in potrebščine za pouk po urniku.

Vsi učenci bodo prvi dan dobili šolsko malico, možno bo tudi prejeti kosilo.

Jutranjega varstva prvi šolski dan ne bo. Za prijavljene učence od 2. do 5. razreda se po pouku začne podaljšano bivanje. Za učence vozače bo organiziran šolski avtobus. Vozni red je objavljen pod zavihkom “učenci”.

Učence 6. razredov bodo pri vhodu pričakali razredniki in jih seznanili s šolskimi prostori.

Učenci naj ob vstopu v šolo poskrbijo za obvezno razkuževanje rok. Poiščejo naj svojo matično učilnico in se zadržujejo v njej. Gibanje po hodnikih in drugih skupnih prostorih naj bo omejeno na nujno, skrbimo za ustrezno razdaljo in zaščitna sredstva. Učenci predmetne stopnje naj med gibanjem po skupnih prostorih (hodniki, garderobe, sanitarije, jedilnica…) nosijo maske.

K pouku naj pridejo le zdravi otroci. Pouk bo potekal po modelu B; obrazložitev tega modela pouka in z njim povezanih ukrepov boste prejeli po elektronski pošti.

V primeru, da starši vstopate v šolski prostor, je obvezna uporaba maske in razkužila ter izpolnjevanje PCT pogoja (ni pogoj, če le pripeljete/odpeljete otroka v šolo/iz šole).

Želimo vam uspešen začetek šolskega leta!