Select Page

 

V torek, 7. maja, četrtek 9. in torek, 14. maja 2013 bodo učenci in učenke 6. in 9. razredov preverjali in dokazovali svoje znanje iz slovenščine, matematike ter zgodovine oz. angleščine na  Nacionalnem preverjanju znanja. Udeležba je obvezna (izjema so učenci in učenke 6.r, ki se NISO prijavili).

Vsi učenci in učenke devetih IN šestih razredov se v torek, četrte in torek zberejo pred matično šolo ob 8.00. uri. S seboj prinesejo ustrezna pisala, pripomočke IN copate. Pouka 9. razredi v torek in četrtek nimajo (v torek, 14. 4.  imajo po preverjanju pouk, opravičeni so ocenjevanja znanja) – imajo pa nadomestni ekskurziji.

Učenci in učenke 6. razredov imajo vse tri dni po končanem preverjanju pouk.

Odhod šolskega avtobusa za devetošolce in šestošolce na relaciji Golnik – Trstenik – Kranj bo vse tri dni ob 7.20. uri (skozi vasi).

Pouk za vse ostale učence na matični šoli IN šoli CENTER se v torek, četrtek,  in torek prične ob 9. 45. uri z malico in poteka od 2. do 5. ure po urniku (pouk se začne ob 10.15). Predure na matični šoli in šoli Center ODPADEJO. V kolikor učenci in učenke nimajo 4 ur po urniku, bodo imeli 5. uro nadomeščanje.

Pouk za učence PŠ Primskovo se v četrtek prične z malico in poteka od 9.55.

Odhod šolskega avtobusa za te učence na relaciji Golnik-Trstenik-Kranj (skozi vasi) bo ob 9. 05.

Povratek šolskega avtobusa za učence bo takoj po zaključku pouka – to je ob 13.45 (možnost kosila takoj po pouku).

Učence in učenke 6.c, 6.č spremljajo do šole Center/Primskovo učitelji. Učenci in učenke, ki opravljajo NPZ, naj učitelje počakajo PRED matično šolo.

Devetošolci in devetošolke bodo prvi dan preverjanja domov prinesli ŠIFRO učenca za dostop do dosežkov NPZ. Do rezultatov bodo lahko dostopali preko spletne strani http://npz.ric.si in svoje šifre 30. maja 2013 (možnost vpogleda v rezultate bo tudi na šoli – razpored bo objavljen naknadno).

Ravnatelj
Rudolf Planinšek