Select Page

Zimski športni dan – ponedeljek 26.1.2015

PONEDELJEK, 26.1.2015 (rezervni termin TOREK, 27.1.2015) 

VSEBINA IN NAVODILA


 

SMUČANJE IN DESKANJE NA KRVAVCU 

CENA:

  • 19,70€ vključuje smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja
  • 9,2€ vključuje avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja, velja za učence, ki imajo svojo smučarsko vozovnico.

Zbor za vse smučarje in deskanje je ob 7.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 7.30. Učenci smučajo in deskanje pod vodstvom smučarskih učiteljev od 8.30 do 13.40. Odhod avtobusa s parkirišča pod Krvavcem  je ob 14.15, povratek v Kranj ob 14.45.

Pred odhodom na smučanje morate poskrbeti za ustrezno pripravljene smuči in borde, smučarske čevlje morate spakirati v nahrbtnike, ker vstop v avtobus s smučarskimi čevlji ni dovoljen. Učenci morajo imeti obvezno smučarsko čelado. Pogoj za udeležbo na smučanju in deskanje je znanje paralelnega zavoja, za deskanje pa znanje vijuganja po srednje strmem terenu.

ZA SMUČARJE IN DESKARJE ZAČETNIKE TA VSEBINA ŠPORTNEGA DNE NI PRIMERNA.

 


 

ZIMSKI POHOD PLANICA – TAMAR

 CENA:

  • 6,00 € vključuje avtobusni prevoz

Zbor za vse učence je ob 8.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.30. Hoja do koče v Tamarju bo trajala približno eno uro po zasneženi in mestoma rahlo poledeneli poti. Pohodniki naj bodo zato primerno obuti (v visoke čevlje z narezano gumo, čevlji z plastičnimi podplati niso primerni) in naj imajo s seboj tudi pohodne palice in nahrbtnike. V koči v Tamarju je možno kupiti čaj in hrano. Povratek avtobusa iz Planice  je ob 12.00, povratek v Kranj 0b 13.00.

 


 

POHOD S KRPLJAMI NA POKLJUKI 

CENA:

  • 11,00 € vključuje avtobusni prevoz, najem krpelj in palic, vodenje izlet(v primeru zadostne količine snega v dolini, bomo krpljanje izvedli v okolici šole in bo cena 6,00 €. Zbor za vse učence je ob 8.00 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.15. Pohod bo trajal približno dve uri  po rahlo valovitem terenu Pokljuške planote.. Priporočajo se planinski čevlji ali škornji (ne skibucke), topla in zračna oblačila, rokavice in šal. Vodnik bo na začetku

predstavil krplje, njihovo uporabo in namestitev le teh na noge. V koloni se boste odpravili v navedeno smer izleta. Povratek avtobusa s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj 13.15.

 


 

TEK NA SMUČEH NA POKLJUKI

CENA:

  • 5,00€ vključuje avtobusni prevoz

Zbor za vse učence je ob 8.00 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.15. Na tek se lahko prijavijo učenci, ki imajo svojo tekaško opremo. Učenci, ki bi radi tekli, si lahko tekaško opremo sposodijo na šoli Center pri učiteljici Jani Sivec (v času njenega pouka) 3 dni pred odhodom na športni dan. Priporočajo se zračna in topla oblačila, kape, rokavice. Tek na smučeh bomo izvedli na tekaški progi na Pokljuki. Povratek s Pokljuke bo ob 12.15, prihod v Kranj bo ob 13.15.

 

Če bodo snežne razmere v dolini ugodne, bo tek na smučeh izveden v okolici šole in bo brezplačen.

 


 

DRSANJE V POKRITI DVORANI PODMEŽAKLA NA JESENICAH

CENA:

  • 6,00 € vključuje avtobusni prevoz, vstopnina

Zbor za vse drsalce je ob 9.00 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 9.15. Učenci drsajo od 10.00 do 12.00. Sposoja drsalk ni možna.  Povratek avtobusa v Kranj je ob 12.15, prihod v Kranj ob 13.00.

 


 

SANKANJE

 6. in 7. razred SANKALIŠČE MIŠOUH

  • ZBOR ob 7.45 pred Matično šolo, odhod 8.00, sankali bomo od 9.00 do 12.00, peš se bomo dvakrat povzpeli na vrh sankaške proge in se po njej spustili. Na zaključku proge vsak udeleženec dobi čaj.
  • CENA: 10,52 sposoja, prevoz na start 2x, čaj

 

8. in 9.razred JEZERSKO

  • ZBOR ob 7.45 pred Matično šolo, odhod 8.00, sankali bomo od 9.00 do 12.00, peš se bomo s sanmi dvakrat povzpeli na vrh sankaške proge in se po njej spustili. Na zaključku vsak udeleženec dobi čaj.
  • CENA: 10,02 sposoja sani in tube, čaj

 


 

 Prijavnico za športni dan obvezno oddajte do četrtka, 16.1.2014 športnemu pedagogu ali vodji športne dne

Prihodi in odhodi šolskih avtobusov so pred in izpred matične šole.

Pred odhodom učenci in učitelji vzamejo malico v kuhinji,malica je skupna za vse učence.

 Plačilo po položnici!

 Po oddaji prijavnice športnim pedagogom spremembe prijav niso možne.

Odsotnost od športnega dne je potrebno javiti vnaprej razredniku, drugače se obračuna cena športnega dne. Razrednike prosim, če ste pozorni na manjkajoče učence in morebitno odsotnost pravočasno opravičite.

Cene športnega dne so okvirne, dokončna cena bo znana po končanem športnem dnevu in bo odvisna od števila udeležencev.

 

 

                                                                                              Aktiv športne vzgoje:

                                                                                                      Duša Jazbec