Select Page

Dosežki na medobčinskih tekmovanjih.

 

NAMIZNI TENIS – medobčinsko tekmovanje

V ponedeljek, 12. 12. 2016, je na naši šoli potekalo medobčinsko tekmovanje v namiznem tenisu za dečke in deklice letnik 2002 in mlajši. Učenci naše šole so osvojili dve prvi mesti (Jan Krč in ekipno), eno drugo mesto (Klara Vidmar), eno tretje mesto (David Kne) in četrto mesto (Štefan Kovač – prejel medaljo za tretje mesto saj z Davidom nista igrala tekme za tretje mesto). Žiga Kuralt inTanja Drobnjak sta se uvrstila od petega do osmega mesta.  Janez Kovač in Jaka Ahčin pa od 16. mesta dalje. Za ekipo so tekmovali (Jan Krč, David Kne, Tanja Drobnjak in Klara Vidmar). Vsem sodelujočim učencem čestitamo za borbenost in jim želimo kar najboljšo uvrstitev v nadaljnjem tekmovanju.

 

Aktiv športnih pedagogov


 

MEDOBČINSKO PREDTEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU 

20. oktobra so imeli dečki letnik 2002 in mlajši predtekmovanje v malem nogometu in se v svoji skupini uvrstili na 3. mesto. S tem rezultatom se na žalost niso uvrstili na medobčinsko finalno tekmovanje. Našo šolo so zastopali (Albin Ahmetaj, Bine Kovačič, Luka Perić, Anže Gartner, Domen Sajovic, Blend Kabashi, Matic Pristov, Adam Alagič, Jure Remic, Timotej Cafuta).

Vsem učencem čestitamo za uspešno udeležbo na tekmovanju.

                                                                                                          Aktiv športnih pedagogov


 

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU – DEKLETA 

V četrtek, 10. 11. 2016, je v Kranju potekalo medobčinsko tekmovanje v malem nogometu za deklice letnik 2002 in mlajše. Naše učenke (Nana Žibert Rangus, Anja Merlak, Karin Florjančič, Nika Bohinc, Kaja Zaplotnik in Anja Tešar Kmetec) so osvojile tretje mesto .

Vsem učenkam čestitamo za uspešno udeležbo na tekmovanju.

                                                                                                          Aktiv športnih pedagogov


 

ODBOJKA – medobčinsko prvenstvo

V petek, 2. 12. 2016, je potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za dečke letnik 2002 in mlajši, teden kasneje pa še za deklice letnik 2002 in mlajše. Obe ekipi sta v hudi konkurenci osvojili 6. mesto in s tem zaključili tekmovanje v odbojki.

Vsem učencem in učenkam čestitamo za borbeno igro.

Aktiv športnih pedagogov