Select Page

Zimski športni dan – PONEDELJEK, 22.1.2018 (rezervni termin SREDA, 24.1.2018)

  

SMUČANJE IN DESKANJE NA KRVAVCU 

CENA:
21,90€ vključuje smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje  in smučarskega učitelja

10,90€ vključuje avtobusni prevoz, nezgodno zavarovanje in smučarskega učitelja, velja za učence, ki imajo svojo smučarsko vozovnico.

 Zbor za vse smučarje in deskarje je ob 7.15 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 7.30. Učenci smučajo in deskanje pod vodstvom smučarskih učiteljev od 8.30 do 13.40. Odhod avtobusa s parkirišča pod Krvavcem  je ob 14.15, povratek v Kranj ob 14.45.

Pred odhodom na smučanje morate poskrbeti za ustrezno pripravljene smuči in borde, smučarske čevlje morate spakirati v nahrbtnike, ker vstop v avtobus s smučarskimi čevlji ni dovoljen. Učenci morajo imeti obvezno smučarsko čelado. Pogoj za udeležbo na smučanju in deskanje je znanje paralelnega zavoja, za deskanje pa znanje vijuganja po srednje strmem terenu.

ZA SMUČARJE IN DESKARJE ZAČETNIKE TA VSEBINA ŠPORTNEGA DNE NI PRIMERNA.


 

ZIMSKI POHOD PLANICA – TAMAR

 

CENA:
5,00 € vključuje avtobusni prevoz.

Zbor za vse učence je ob 7.45 pred matično šolo, odhod avtobusa je ob 8.00. Hoja do koče v Tamarju bo trajala približno eno uro po zasneženi in mestoma rahlo poledeneli poti. Pohodniki naj bodo zato primerno obuti (v visoke čevlje z narezano gumo, čevlji z plastičnimi podplati niso primerni) in naj imajo s seboj tudi pohodne palice in nahrbtnike. V koči v Tamarju je možno kupiti čaj in hrano. Povratek avtobusa iz Planice  je ob 12.00, povratek v Kranj 0b 13.00. 


 

TEK NA SMUČEH v Planici

CENA:
7,00€ vključuje avtobusni prevoz, izposoja tekaške opreme in vodenje tekaškega športnega dne. Učenci, ki imajo svojo tekaško opremo, plačajo enako ceno.

Zbor za vse učence je ob 7.45 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.00. Na tek se lahko prijavijo učenci, ki imajo svojo tekaško opremo. Učenci, ki bi radi tekli, si lahko tekaško opremo sposodijo na šoli Center pri učiteljih športa 3 dni pred odhodom na športni dan. Možna je tudi sposoja tekaške opreme v Planici, cena izposoje je vključena v ceno tekaškega športnega dneva. Priporočajo se zračna in topla oblačila, kape, rokavice, nahrbtniki.

Tek na smučeh bo trajal od 9.15 do 11.45.Povratek iz Planice bo ob 12.00, prihod v Kranj bo ob 13.00. 


 

DRSANJE V LEDENI DVORANI NA BLEDU

CENA:
7,00 € vključuje avtobusni prevoz, vstopnina

Zbor za vse drsalce je ob 8.15 pred matično šolo, odhod avtobusa ob 8.30. Učenci drsajo od 9.30 do 11.30. Sposoja drsalk stane 4,00€ in jo učenci sami plačajo na licu mesta.  Povratek avtobusa v Kranj je ob 11.45, prihod v Kranj ob 12.30. 


 

AKTIVNO DOŽIVETJE S SANKANJEM NA KRVAVCU za učence 6. in 7. razredov

CENA:
16,00€ vključuje avtobusni prevoz, prevoz z gondolo, nezgodno zavarovanje na napravah, izposoja sani, organizacijo in vodenje programa aktivno doživetje.

Zbor za vse udeležence je ob 8.00 pred MŠ, odhod avtobusa ob 8.15. Program bo potekal od 9.00 do 12.00 ure in zajema pohod od zgornje postaje kabinske žičnice do Tihe doline (30 min. v eno smer), sankanje na urejenem sankaškem poligonu v Tihi dolini, po želji tudi Slackline in vožnja s tubami. Priporočajo se topla oblačila, nahrbtnik.

Povratek z gondolo v dolino bo ob 12.45. Povratek avtobusa s spodnje postaje gondole bo ob 13.00, prihod v Kranj 0b 13.30.


 

FITNES V MEGA CENTRU V KRANJU za učence 8. in 9.razreda

CENA:
4,00€ vključuje vstopnini in vodeno vadbo v fitnes centru.

Zbor za vse učence je ob 7.45 pred matično šolo, odhod peš do Mega centra ob 8.00. Vadba bo trajala po skupinah od 9.00 do 12.00.Prihod pred šolo ob 13.00.

Učenci potrebujejo športno opremo, čiste športne copate in brisačo.


 

Prijavnico za športni dan obvezno oddajte do četrtka, 11.1.2018 športnemu pedagogu ali razredniku.

 

Prihodi in odhodi šolskih avtobusov so pred in izpred matične šole.

 

Pred odhodom učenci in učitelji vzamejo malico v kuhinji,malica je skupna za vse učence.

 

Plačilo po položnici!

 

Po oddaji prijavnice športnim pedagogom spremembe prijav niso možne.

 

Odsotnost od športnega dne je potrebno javiti vnaprej razredniku, drugače se obračuna cena športnega dne. Razrednike prosim, če ste pozorni na manjkajoče učence in morebitno odsotnost pravočasno opravičite.

 

Cene športnega dne so okvirne, dokončna cena bo znana po končanem športnem dnevu in je odvisna od točnega števila udeležencev.

 

 

          Aktiv športne vzgoje:
Duša Jazbec