Teden otroka – sprejem prvošolčkov v Šolsko skupnost

Home » Teden otroka – sprejem prvošolčkov v Šolsko skupnost

Teden otroka – sprejem prvošolčkov v Šolsko skupnost.

V četrtek, 6. oktobra, so prvošolci postali del naše velike družine, skupnosti učencev. Preko šolske skupnosti, se lahko prav vsi učenci vključujejo v oblikovanje življenja in dela na šoli. naš moto je: Skupaj! Sodelovanje je pot do znanja!

Ena od naših zelo pomembnih dejavnosti je tudi, da vsako leto pripravimo dobrodošlico prvošolcem. Na krajšem kulturnem programu so sodelovali prav vsi učenci. Petošolci so jim zapisali tudi razmišljanja in misli, s katerimi so jim zaželeli vse dobro v času osnovnošolskega izobraževanja in v njihovem nadaljnjem življenju. 

Ker pa je zelo pomembna naloga vseh nas, da se znamo poslušati, predvsem pa sodelovati smo jim pripravili nalogi, s katerima so nam dokazali, da jim to že zelo dobro uspeva.

Sledila je še zaobljuba, s katero so se zavezali, da bodo svoj položaj v šolski skupnosti učencev zavzeli z vso vnemo in resnostjo, predvsem pa da bodo spoštovali šolska pravila, da se bodo učili, redno delali domače naloge, se lepo obnašali in bili dobri drug do drugega.

Prvošolcem in vsem ostalim želimo: naj vam bo nauk, da je znanje boljše kakor kup zlata, vodilo skozi vsa leta šolanja.

2022-10-26T13:32:35+02:00
Go to Top