TD Šiviljska delavnica (3. razred)

Home » TD Šiviljska delavnica (3. razred)

V četrtek, 12. 1. 2023, so imeli tretješolci tehniški dan. Podali so se v šiviljske vode. Če vas zanima, kako jim je delo šlo od rok, preberite njihove vtise.

Delala sem medvedka. Šlo mi je dobro. Najtežje je bilo šivanje. Naučila sem se zelo dobro šivati. Všeč mi je bilo, ko sem naredila pliškota in za oceno dobila 5. Ko sem pliškota prinesla domov, sem bila navdušena, zato ker sta bila starša zelo vesela.
Lucija

Delal sem igračko. Šlo mi je zelo dobro. Najtežje mi je bilo, ko sem šival gumbe. Naučil sem se šivati gumbe. Všeč mi je, ker sem se potrudil.
Matija

Delal sem pliškota. Šlo mi je dobro. Najtežje je bilo delati vozle. Naučil sem se šivati. Zelo mi je bilo všeč.
Matic

Delala sem igračko. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem jo polnila s puhom. Nisem znala narediti vozlov. Mislim, da mi je šlo super.
Kaja

Delali smo pajacke iz blaga in pene. Šlo mi je odlično, ampak pri šivanju očk sem potrebovala pomoč. Naučila sme se šivati.
Ela

Delala sem s šivanko, risala in oblikovala. Šlo mi je tako tako. Pomagala mi je tudi učiteljica. Najtežje je bilo šivati. Naučila sem se zelo veliko. Všeč mi je bilo takrat, ko nas je učiteljica slikala.
Manca

Šivala sem igračo. Šlo mi je zelo dobro. Naučila sem se veliko novega. Bilo mi je všeč.
Mila

Delal sem igračo. Šlo mi je odlično. Nič mi ni bilo težko. Naučil sem se veliko novih stvari. Bilo mi je odlično.
Anže

Delali smo pliškote. Jaz sem se imel zelo dobro. Meni je šlo zelo dobro, ker sem že velikokrat šival.
Januš

Delal sem pliškota z imenom Gledalček. Šlo mi je zelo dobro. Bilo mi je všeč.
Gaber

Delal sem pliškota. Bile so zelo težke priprave. Meni je šlo kar preprosto. Najtežje je bilo šivanje. Naučil sem se nekaj novih stvari.
France

Delali smo pliškote, ki smo jih na koncu nesli domov. Šlo mi je zelo dobro. Najtežje mi je bilo rezati okvir. Naučil sem se, kako se prišije oči in kako se naredi vozel. Meni je bilo zelo všeč. Edina stvar, ki mi ni bila všeč, je bilo to, da nismo imeli športne.
Tobija

2023-01-19T20:33:37+01:00
Go to Top