ND Hiša eksperimentov (3. razred)

Home » ND Hiša eksperimentov (3. razred)

V četrtek, 20. 4., smo se ob 7.45 odpravili na avtobus. Med tem so nas pred matično šolo čakali učenci 3. b. Pobrali smo še njih in šli do Ljubljane. Tam so se 3. b ločili. Mi smo imeli voden ogled Ljubljane in ljubljanskih znamenitosti. Po ogledu znamenitosti smo si skupaj z učenci 3. b ogledali Hišo eksperimentov. V Hiši sta mi bili najbolj zanimivi postelja z bodicami in krogla z zelenimi žarki. Po ogledu hiše eksperimentov smo odšli še na Ljubljanski grad.
Ela Kern

Zjutraj ob 7.45 smo šli na avtobus, nato pa še do matične šole. Ko smo prispeli v Ljubljano, smo videli veliko stvari. Videli smo mestno hišo, stolnico, tržnico in Ljubljanski grad. Videl sem veverice in kipa Valentina Vodnika ter Franceta Prešerna. Zelo sem užival v Hiši eksperimentov. Tam sem se ulegel na posteljo iz žebljev. Tako sem preživel krasen dan.
Tobija Mivšek

Šli smo v Ljubljano. Delali smo učni list. List je bil zelo zapleten. Ko smo rešili učni list, smo šli v Hišo eksperimentov. Najbolj mi je bila všeč posteljaz žebelji.
Gaber Tičar

Včeraj smo šli v Hišo eksperimentov. Najprej smo šli na Prešernov trg. Tam nas je pričakala vodička, ki nas je peljala po Ljubljani. Najbolj mi je bilo všeč v Hiši eksperimentov.
Manca Celar

V Ljubljano smo šli z avtobusom. Tam nas je pričakala vodička. Vodila nas je malo po Ljubljani in nam govorila znamenitosti. Na koncu smo si ogledali Hišo eksperimentov. Veliko zanimivih strojev in eksperimentov je bilo. Bilo je zelo dobro.
Januš Kern Strmole

Ko je ura odbila po osmih, smo se odpravili na avotbus, ki nas je odpeljal v Ljubljano. Najprej smo si ogledali znamenitosti mesta. Ko smo si ogledali znamenitosti, smo pojedli malico. V hiši eksperimentov smo si dali veliko duškak za ogled. Po veliki zabavi smo se odpravili na grad. Nato smo se veselo odpravili v šolo.
France Dolenec

S šolo smo odšli v Ljubljano. Hodili smo po Ljubljani. Reševali smo naloge in videli veliko zanimivih reči. Potem smo odšli v Hišo eksperimentov. Najbolj mi je bil všeč eksperiment z vodnimi vrtiljački.
Mila Hrgović

Najprej smo šli malo na ogled mesta. Slišali smo veliko stvari. Napočil je čas, da smo šli v Hišo eksperimentov. Poskusila sem veliko eksperimentov. Ulegla sem se na posteljo z žeblji.
Kaja Hafner

 

2023-04-21T18:59:28+02:00
Go to Top