Home » Novice » Teden lokalne hrane

Teden lokalne hrane

Dragi starši

v okviru prihajajočega “Tedna lokalne hrane” v okviru tradicionalnega slovenskega zajtrka in osveščanja o zdravi prehrani in pomenu lokalno pridelane hrane vam pošiljam možnost predavanj na spletu o tej tematiki. Tudi v šoli so učenci seznanjeni s tem in vsi skupaj delamo na tem, da bo odnos do hrane in jedi še boljši. Kot šola smo v projektu ” Nič v Smeti “in “Danes pojem vse”, kjer se učenci navajajo na to, da bi bilo čim mnaj zavržene hrane.

Povabljeni, Vodja šolske prehrane

 


 

Spoštovani,

V sklopu projekta LOKALNO GOR organiziramo brezplačno spletno predavanje za starše »Ko vem kaj jem«. Predavanje bo izvedla KGZS v dveh ponovitvah, in sicer 9. novembra 2023 ob 18. uri in 15. novembra 2023 ob 18. uri.

Vsebina predavanja bo o pomenu varne hrane, razlikah med konvencionalno, integrirano in ekološko pridelavo ter o pomenu oznak na embalažah živil.

Prosimo, če povabilo k udeležbi na predavanje posredujete staršem preko e-asistenta – objava s potrebnimi informacijami je objavljena na spletni strani: https://www.ragor.si/dogodki/ko-vem-kaj-jem/

Obvezne so prijave na povezavi: https://forms.gle/nv8gyFb7bWTupWFL6

 

Prosimo za vaš odziv, ko/če boste povabili starše k udeležbi,

Hvala za vaše sodelovanje, lep pozdrav in prijetne počitnice,

Martina Hribar Brus

Višja svetovalka področja III

_____________________________________

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

Spodnji Plavž 24 e

4270 JESENICE

tel.: +386 4 581 34 04

e-mail: martina.hribar.brus@ragor.si

2023-11-09T13:49:49+01:00
Go to Top