Domov/Projekti/Jenkovi talenti

Jenkovi talenti

Jenkovi talenti2022-10-21T12:23:49+02:00
Dragi učenci in učenke;

Vsi, ki radi pojete, plešete ali igrate glasbene instrumente, ste kako drugače nadarjeni in bi radi zasijali pod odrskimi lučmi, ste prisrčno vabljeni, da nam predstavite svoje talente v živo.

Kulturna prireditev Jenkovi talenti se bo odvila 24. maja 2023 v letnem gledališču Khislstein (rezervni datum 31.5.2023). Pred tem pa ste vsi, ki si želite izkusiti odrskega blišča in zaodrskih dogodivščin, vabljeni, da svojo točko predstavite v naslednjih korakih:

  1. Svoje točke posnemite s telefonom, posnetek pa nato posredujte učiteljici Špeli Bešter na email naslov spela.bester@guest.arnes.si,  najkasneje do 31.1.2023.
  2. Če bo komisija presodila, da je točka primerna, se boste predstavili ponovno na avdiciji, ki bo potekala v živo, in sicer 24. marca 2023. V kolikor odbor in komisija prireditve presodi, da je točka primerna za na oder, boste o tem obveščeni na avdiciji.
  3. Sledi nato še vaja in generalka na dan nastopa, nato pa še sam večerni nastop v letnem gledališču Khislstein.

Svetujemo vam, da svoje nastope začnete pridno vaditi in piliti že sedaj, kakršna koli vprašanja v zvezi s svojo točko pa lahko naslovite na organizatorko prireditve, učiteljico Špelo Bešter. K sodelovanju vabljeni tudi pevski zbori, plesne šole in glasbene skupine.

 

Izredno se veselimo vaših mnogokaterih talentov in že odštevamo dneve do prireditve.

 

Kranj, 13.10.2022

Organizatorka prireditve
Špela Bešte

Go to Top