Home » Portfolio » Jenkovi talenti

Jenkovi talenti

Jenkovi talenti2023-09-26T10:41:56+02:00

Dragi učenci in učenke,

Vsi, ki radi pojete, plešete ali igrate glasbene instrumente, ste kako drugače nadarjeni in bi radi zasijali pod odrskimi lučmi, ste tudi v tem šolskem letu prisrčno vabljeni, da nam predstavite svoje talente v živo.

Kulturna prireditev Jenkovi talenti se bo odvila konec maja 2024 v letnem gledališču Khislstein (točen datum bo znan konec decembra). Pred tem pa ste vsi, ki si želite izkusiti odrskega blišča in zaodrskih dogodivščin, vabljeni, da svojo točko predstavite v naslednjih korakih:

  • Svoje točke posnemite s telefonom, posnetek pa nato posredujte učiteljici Špeli Bešter na email naslov spela.bester@guest.arnes.si,  najkasneje do 31.1.2024.
  • Če bo komisija presodila, da je točka primerna, se boste predstavili ponovno na avdiciji, ki bo potekala v živo, in sicer enkrat v marcu 2024. V kolikor odbor in komisija prireditve presodi, da je točka primerna za na oder, boste o tem obveščeni.
  • Sledi nato še vaja in generalka na dan nastopa, nato pa še sam večerni nastop v letnem gledališču Khislstein.

 

 

Svetujemo vam, da svoje nastope začnete pridno vaditi in piliti že sedaj, kakršna koli vprašanja v zvezi s svojo točko pa lahko naslovite na organizatorko prireditve, učiteljico Špelo Bešter. K sodelovanju vabljeni tudi pevski zbori, plesne šole in glasbene skupine.

 

Izredno se veselimo vaših mnogokaterih talentov in že odštevamo dneve do prireditve.

 

 

 

Kranj, 26.9.2023

                                                                                            Organizatorka prireditve Špela Bešter

Go to Top