Home » Portfolio » Jenkovi talenti

Jenkovi talenti

Jenkovi talenti2023-05-23T14:03:39+02:00

Odpoved prireditve, jenkovi talenti.

Zaradi jutrišnje nestabilne vremenske napovedi (nevihte) in varnostnega rizika smo primorani prireditev Jenkovi talenti prestaviti na teden dni kasneje,

to je na sredo, 31.5.2023 ob 18h.

Naslednjo sredo ostane vse tako, kot je bilo načrtovano prvotno, generalka ob 13h in sama prireditev ob 18h, tudi rezervacije sedežev ostajajo v sistemu, kot so sedaj, le vremenska slika naj se spremeni.:)

Hvala za razumevanje!

Pripravljalni odbor prireditve


Obvestilo za vse nastopajoče na Jenkovih talentih

Vaja bo 17.5.2023 ob 18h v telovadnici ali avli šole.

Generalka pa 24.5.2023 ob 13h v LG Khislstein.

Prosim, da na vajo in generalko pridete točno.

Špela Bešter


REZULTATI AVDICIJE ZA JENKOVE TALENTE 2022/23

Avdicija za Jenkove talente 2022/23 na OŠ Simona Jenka Kranj je potekala 29.3.2023. Na avdiciji smo si ogledali vsega skupaj 17 točk. Nekateri so nastopili v živo, nekaj nastopajočih pa se je avdicije udeležilo preko posnetka. Komisijo smo sestavljali Matej Wolf, Maša Mihelec in Špela Bešter.

Pri ocenjevanju je komisija upoštevala naslednje kriterije:

kakovostno izveden nastop ter celotni umetniški vtis.

Na podlagi videnega smo člani komisije soglasno sklenili, da na prireditvi Jenkovi talenti, ki se bo odvila 24.5.2023, nastopijo vsi, saj so vse točke zadostile zgoraj omenjenim kriterijem.

Vsem udeležencem iskreno čestitamo in se že veselimo vaših nastopov!

Kranj, 3.4.2023

Predsednica komisije
Špela Bešter


OBVESTILO, avdicija

Dragi učenci in učenke,

Vse, ki ste se prijavili na avdicijo za Jenkove talente, obveščamo, da bo avdicija potekala v sredo, 29.3.2023 ob 18h v glasbeni učilnici šole. Na avdicijo prinesite vse, kar za svoj nastop tudi potrebujete.

Če bo komisija presodila, da je točka primerna za na oder, boste o tem obveščeni kakšen dan ali dva kasneje.

Svetujemo vam, da svoje nastope pred avdicijo pridno vadite, kakršna koli vprašanja v zvezi s svojo točko pa lahko naslovite na organizatorko prireditve, učiteljico Špelo Bešter.

Kranj, 13.3.2023

                                                                                                        Špela Bešter


Kulturna prireditev Jenkovi talenti se bo odvila 24. maja 2023 v letnem gledališču Khislstein(rezervni datum 31.5.2023). Pred tem pa ste vsi, ki si želite izkusiti odrskega blišča in zaodrskih dogodivščin, vabljeni, da svojo točko predstavite v naslednjih korakih:

  1. Svoje točke posnemite s telefonom, posnetek pa nato posredujte učiteljici Špeli Bešter na email naslov spela.bester@guest.arnes.si,  najkasneje do 31.1.2023.
  2. Če bo komisija presodila, da je točka primerna, se boste predstavili ponovno na avdiciji, ki bo potekala v živo, in sicer 24. marca 2023. V kolikor odbor in komisija prireditve presodi, da je točka primerna za na oder, boste o tem obveščeni na avdiciji.
  3. Sledi nato še vaja in generalka na dan nastopa, nato pa še sam večerni nastop v letnem gledališču Khislstein.

Svetujemo vam, da svoje nastope začnete pridno vaditi in piliti že sedaj, kakršna koli vprašanja v zvezi s svojo točko pa lahko naslovite na organizatorko prireditve, učiteljico Špelo Bešter. K sodelovanju vabljeni tudi pevski zbori, plesne šole in glasbene skupine.

Izredno se veselimo vaših mnogokaterih talentov in že odštevamo dneve do prireditve.

Kranj, 13.10.2022

Organizatorka prireditve
Špela Bešte

Go to Top