Home » Novice » NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA

NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA

 

OBVESTILO – NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA 6. IN 9. RAZREDI

 

V torek, 7. maja, četrtek, 9. in ponedeljek, 13. maja 2024 boste učenci in učenke šestih in devetih razredov preverjali in dokazovali svoje znanje iz slovenščine, matematike in angleščine na Nacionalnem preverjanju znanja. Udeležba je obvezna.

Vsi učenci in učenke šestih in devetih razredov se v torek 7.5., četrtek 9.5. in ponedeljek 13.5.2024 zberete pred šolo ob 7.30. S seboj prinesite ustrezna pisala, pripomočke in copate. Učenci in učenke bodite pozorni o dovoljenih pripomočkih na NPZ. Pisala PIŠI-BRIŠI niso dovoljena.

Spremenjeno uro odhoda šolskega avtobusa za vozače šestošolce in devetošolce si oglejte na spletni strani šole. ( https://www.osjenka.si/vozni-redi/ )

Dobro se pripravite, da boste lahko k NPZ-jem pristopili samozavestno in dosegli dobre rezultate.

Učitelji vam želimo uspešno učenje in veliko sreče.

 

 

OBVESTILO – NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA 7. IN 8. RAZREDI

 

V torek, 7. maja, četrtek, 9. in ponedeljek, 13. maja 2024 bodo učenci in učenke šestih in devetih razredov preverjali in dokazovali svoje znanje iz slovenščine, matematike in angleščine na Nacionalnem preverjanju znanja.

Pouk za vse ostale učence predmetne stopnje se v torek, četrtek in ponedeljek prične ob 9.05 uri z malico in poteka od tretje šolske ure po urniku.

Spremenjeno uro odhoda šolskega avtobusa za vozače šestošolce in devetošolce si oglejte na spletni strani šole. ( https://www.osjenka.si/vozni-redi/ )

2024-05-06T08:04:27+02:00
Go to Top